butikslokaler-malmo.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Butik att hyra i Malmö Centrum

84 m2 butik i Malmö Centrum att hyra

84 m2 butik i Malmö Centrum

Mindre butiks- eller cafélokal på fint läge i Västra hamnen i närheten till Masttorget
Här finner du en nyproducerad lokal på bästa läge mellan Masttorget och Stora Varvsgatan. Här söker vi en verksamhet som antingen kan erbjuda merservice till området tex butik, konditori, skomakare etc. Lokalen lämpar sig även fint för ett ett café eller konditori som kan erbjuda lättare fika eller mat som inte kräver imkanal.

Lokalen är genomgående vilket resulterar till mycket goda ljusinsläpp och har en öppen planlösning med pentrydel längst in i lokalen och en toalettgrupp i mitten av lokalen.

Är det här du öppnar din nästa butik eller café?
Ta en kontakt med [xxxxx] för mer information.
Om fastigheten
Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen. Vår fastighet Öglan har Västra Hamnens bästa läge där vi har fastigheter som idag innerymmer förskola, mobilitetshus, bostäder och butikslokaler.
Förskolan har stora, gröna utemiljöer på både mark och tak. Mobilitetshubben innehåller förutom bil- och cykelparkering, laddstationer, elfordonspooler, smarta leveransskåp och en cykelservicestation. Kvarteret är en del av Masthusen, Nordens första hållbarhetscertifierade stadsdel.
Service
Masttorget är Västra Hamnens livliga stadsdelstorg där du enkelt kan uträtta dina dagliga ärenden. Här hittar du bland annat apotek, ICA Maxi och systembolag. Det finns ett brett utbud av restauranger och kaféer för allt från den enkla snabblunchen...